West End Bevásárlóközpont - belső átalakítás

A West End Bevásárlóközpont meghívásos versenyt hirdetett a közösségi tereinek belső arculati átalakítására.
A pályázatot Nugget Design és a Bereczki-Mészáros Stúdió Kft. párosa nyerte. A londoni iroda vezetője Ari Phillips designer egy lendületes megformálású, de anyaghasználatával, színeivel otthonos, nyugodt belsőt álmodott meg.
A munka három fő területet ölelt fel:
- food court (étkezőudvar) teljes átalakítása;
- kiemelt területek (Ferdinánd és Eiffel kapu, Millenium udvar) átalakítása;
- irányító, tájékoztató rendszerek újratervezése.
A terv egyelőre nem valósult meg, de kivitelezése nincs levéve a napirendről.

2015, Budapest, WestEnd
    صندلی مدیریتی صندلی اداری میز اداری آموزش زبان انگلیسی مارکت اندروید تور محسن چاوشی مسیح و آرش پروتز سینه پروتز باسن پروتز لب میز تلویزیون ساعت مچی فروشگاه فایل