vissza

Rólunk

Az 1984-es Műegyetemi diplomázásunk óta számos közös építészeti alkotást hoztunk létre, első közös tervezőirodánkat 1991-ben alapítottuk Budapesten, így mint építészmérnökök önálló fővállalkozóként is jelentős szakmai gyakorlattal rendelkezünk.

Az első építész felhasználói vagyunk a 3D Studio-nak Magyaroszágon!

Célunk, hogy az egyes projektek megvalósulási folyamatában az első vázlatoktól az átadásig részt vehessünk - a teljes folyamaton segítsük  a beruházót.

Széleskörű tapasztalatot gyűjtöttünk többek közt villák, irodaházak, szállodák, üzletbelsők és autószalonok generál-tervezésével.

Speciális tudással rendelkezünk egy- és többlakásos lakóházak tervezésében.

Bereczki Sándor 1984-1998 között 14 évig a Műegyetem Lakóépülettervezési Tanszékén tanársegédként oktatott. 2010-től tagja a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének http://www.hugbc.hu/ (). Több olyan munkánk valósult meg, ahol meghatározó a megújuló energiák hasznosítása (pl. Porsche Centrum Budapest, Ribáry utcai luxus társasház, das Weltauto telephely)

A bevásárlóközpontokban nem csak az üzletbelsők terén, de a közösségi terek, étkező udvarok és közösségi mosdók emberközpontú belső kialakításban, tervezésében is jelentős múlt áll mögöttünk (pl. Corvin Pláza, Duna Pláza, Rózsakert, WestEnd).

Kiemelten fontos számunkra a hosszútávon is gazdaságosan üzemeltethető, fenntartható épületek megalkotása. Megrendelőink megelégedettségének egyik sikeres bizonyítéka, hogy az eltelt évek alatt hosszútávú partneri kapcsolatot építettünk ki a többször is visszatérő megrendelőinkkel!

 meszaros_gabriella.jpg

Mészáros Gabriella - ügyvezető, okl. építészmérnök, MSC

 bereczki_sandor.jpg

Bereczki Sándor - ügyvezető, okl. építészmérnök, MSC


Monika Majcher-Orosz - okl. építészmérnök, MSC

Szücsné V. Babett - okl. építészmérnök, MSC (szülési szabadságon)

Budai Krisztina - okl. építészmérnök, MSC  (szülési szabadságon)

Kapsza Ágnes - okl. lakberendező