vissza

Kik vagyunk, mit csinálunk?

   meszaros_gabriella.jpg                            

   Mészáros Gabriella                               Bereczki Sándor

Az 1984-es Műegyetemi diplomázásunk óta számos építészeti alkotást hoztunk létre, közös tervezőirodánkat 1991-ben alapítottuk.

Az építészeti vizulaizáció terén úttörő szerepünk volt azzal, hogy az első építészeti látványterveket mi készítettük Magyaroszágon. Minden tervünkhöz készítünk látványtervet, időnkét videóanimációt is, és az elkészült házakról magunk készítjük a referencia fényképeket is. 

Látványtervet, videót és épületfotózást más irodák terveiről is szívesen készítünk, a honlapon több ilyen munka van, ezek a munkák leszűrhetők a Munkák menű / látványterv kategória kiválasztásával. 

Célunk, hogy az egyes projektek megvalósulási folyamatában az első vázlatoktól az átadásig részt vehessünk - folyamatában is segítsük  a beruházás megvalósítását.

Széleskörű tapasztalatot gyűjtöttünk többek közt villák, egy- és többlakásos lakóházak, irodaházak, szállodák, üzletbelsők és autószalonok generáltervezésében.

Pályánk során több díjat is elnyertünk, 2022-ben Budapest Építészeti Nívó Díj dícsérettel ismerték el munkánkat, 2010-ben a Fiandre nemzetközi tervpályázatán 2. helyezést értünk el.

Bereczki Sándor 1984-1998 között 14 évig a Műegyetem Lakóépülettervezési Tanszékén tanársegédként oktatott. 2010-től tagja a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének http://www.hugbc.hu/ (). Több olyan munkánk valósult meg, ahol meghatározó a megújuló energiák hasznosítása (pl. Porsche Centrum Budapest-Bentley-Lamborghini, Ribáry utcai luxus társasház, das Weltauto telephely, Kozmo Hotel*****)

A bevásárlóközpontok közösségi tereinek, étkező udvarok és közösségi mosdók emberközpontú belső kialakításban is letettük névjegyünket (pl. Corvin Pláza, Duna Pláza, Rózsakert, WestEnd). Ezen munkák egy részében szorosan együttműködtünk egy londoni designer csapattal. 

Kiemelten fontos számunkra a hosszútávon is gazdaságosan üzemeltethető, fenntartható épületek megalkotása. Megrendelőink megelégedettségének egyik bizonyítéka, hogy hosszútávú partneri kapcsolatot építettünk rendszeresen visszatérő  megrendelőinkkel (pl. a Porsche Ingatlankezelő Kft. és a Baumgartner Csoport).

Az épitész csapat összeállítása 2024-ben:

Mészáros Gabriella  ügyvezető, okl. építészmérnök, MSC

Bereczki Sándor -  ügyvezető, okl. építészmérnök, MSC

Budai Krisztina - okl. építészmérnök, MSC

Bereczki Máté - látványtervező, BSC

Kapsza Ágnes - okl. lakberendező